Gemeente Rotterdam krijgt er de komende jaren honderden Total-laadpalen bij

Total Nederland plaatst de komende tien jaar laadpalen op 33 locaties in de gemeente Rotterdam. Ook het onderhoud komt voor rekening van het bedrijf. Het gaat in totaal om vier- tot vijfhonderd laders. De eerste Total-laadpalen werden in december al in gebruik genomen.

De opdracht is het resultaat van een tender die werd uitgezet door de gemeente Rotterdam. De gemeente en Total Nederland kwamen op 1 oktober tot een overeenkomst over de samenwerking. Total adviseert bovendien over de locaties van de toekomstige laadpalen. Volgens Marja Versleijen werkt het bedrijf hard aan de uitbreiding van het netwerk met laadvoorzieningen voor elektrische voortuigen. ‘’Het beheer van de vierhonderd tot vijfhonderd laadpalen in Rotterdam draagt bij aan de missie van Total om verder te verduurzamen’’, aldus de directeur Mobiliteit en Nieuwe Energie.

Groeiende vraag

Met het plaatsen van de laadpalen wil de gemeente Rotterdam voldoen aan de groeiende vraag naar laadmogelijkheden. Daarnaast zijn de laders onderdeel van het verduurzamingsplan van de gemeente. Total kwam als winnaar van de aanbesteding uit de bus vanwege ‘de ruime ervaring met het inrichten van laadvoorzieningen op zowel eigen locaties als in de publieke ruimte’.

Lees ook:
Radiuz-XXImo introduceert vaste tarieven voor laden elektrische auto
Slim laadplein met 108 laadstations geopend in Amsterdam

Gemeente Rotterdam krijgt er de komende jaren honderden Total-laadpalen bij - Automobielmanagement.nl

Gemeente Rotterdam krijgt er de komende jaren honderden Total-laadpalen bij

Total Nederland plaatst de komende tien jaar laadpalen op 33 locaties in de gemeente Rotterdam. Ook het onderhoud komt voor rekening van het bedrijf. Het gaat in totaal om vier- tot vijfhonderd laders. De eerste Total-laadpalen werden in december al in gebruik genomen.

De opdracht is het resultaat van een tender die werd uitgezet door de gemeente Rotterdam. De gemeente en Total Nederland kwamen op 1 oktober tot een overeenkomst over de samenwerking. Total adviseert bovendien over de locaties van de toekomstige laadpalen. Volgens Marja Versleijen werkt het bedrijf hard aan de uitbreiding van het netwerk met laadvoorzieningen voor elektrische voortuigen. ‘’Het beheer van de vierhonderd tot vijfhonderd laadpalen in Rotterdam draagt bij aan de missie van Total om verder te verduurzamen’’, aldus de directeur Mobiliteit en Nieuwe Energie.

Groeiende vraag

Met het plaatsen van de laadpalen wil de gemeente Rotterdam voldoen aan de groeiende vraag naar laadmogelijkheden. Daarnaast zijn de laders onderdeel van het verduurzamingsplan van de gemeente. Total kwam als winnaar van de aanbesteding uit de bus vanwege ‘de ruime ervaring met het inrichten van laadvoorzieningen op zowel eigen locaties als in de publieke ruimte’.

Lees ook:
Radiuz-XXImo introduceert vaste tarieven voor laden elektrische auto
Slim laadplein met 108 laadstations geopend in Amsterdam