DaimlerChrysler Financial Services introduceert een viertal nieuwe financieringsmogelijkheden voor de particuliere klant. Dankzij zogenoemde ‘betaalplannen’ kan de particuliere klant nu kiezen voor een pakket aan serviceopties en voor een waardegarantie (gegarandeerde restwaarde aan einde contract). DaimlerChrysler Financial Services introduceert de Betaalplannen als eerste voor Smart, waarna Mercedes-Benz en Chrysler/Jeep/Dodge zullen volgen. De particuliere klant kan kiezen uit vier nieuwe betaalplannen: • Service Betaalplan: regelt alle service voor de nieuwe auto. • Garant Betaalplan: met waardegarantie voor nieuwe auto’s waardoor de klant zekerheid krijgt over de toekomstige waarde van de auto. • Flexibel Betaalplan: flexibiliteit in aflossing en looptijd voor de nieuwe en gebruikte auto. • Occasion Betaalplan: Het Betaalplan voor de occasion Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge en Smart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding