Vakgarage lanceert eigen verhuurlabel Vakgarage Rent

Vakgarage introduceert Vakgarage Rent, een autoverhuurconcept voor de particuliere en zakelijke markt. De deelnemende garages kunnen auto’s inzetten via Hiltermann Lease of eigen auto’s gebruiken.

Volgens Vishal Durgaram, voorzitter van Stichting Vakgarage, wordt met het verhuurlabel ingespeeld op de veranderende mobiliteitsbehoefte van de klant. “Er is meer behoefte aan flexibiliteit. Op de zakelijke markt zien wij dat de behoefte aan snelle shortlease oplossingen toeneemt. Al deze zaken kunnen de Vakgarage Rent vestigingen lokaal bieden. Wij zien deze dienst dan ook als een volgende stap naar het uiteindelijke doel, namelijk Vakgarage als lokale totale mobiliteitsaanbieder.”

Derde deelconcept

Vakgarage Rent is het derde deelconcept dat de werkplaatsformule in een kort tijdsbestek lanceert. Vorig jaar lanceerde men Vakgarage E-Mobility voor verkoop, onderhoud en reparaties aan EV’s en de verkoop en advisering van laadoplossingen. Ook zag Vakgarage PLU het daglicht, een eigen Private Lease Used concept.

Lees ook:
Waarom kiest Auto Mido voor Vakgarage?

Reageren
500 tekens over
Vakgarage lanceert eigen verhuurlabel Vakgarage Rent - Automobielmanagement.nl

Vakgarage lanceert eigen verhuurlabel Vakgarage Rent

Vakgarage introduceert Vakgarage Rent, een autoverhuurconcept voor de particuliere en zakelijke markt. De deelnemende garages kunnen auto’s inzetten via Hiltermann Lease of eigen auto’s gebruiken.

Volgens Vishal Durgaram, voorzitter van Stichting Vakgarage, wordt met het verhuurlabel ingespeeld op de veranderende mobiliteitsbehoefte van de klant. “Er is meer behoefte aan flexibiliteit. Op de zakelijke markt zien wij dat de behoefte aan snelle shortlease oplossingen toeneemt. Al deze zaken kunnen de Vakgarage Rent vestigingen lokaal bieden. Wij zien deze dienst dan ook als een volgende stap naar het uiteindelijke doel, namelijk Vakgarage als lokale totale mobiliteitsaanbieder.”

Derde deelconcept

Vakgarage Rent is het derde deelconcept dat de werkplaatsformule in een kort tijdsbestek lanceert. Vorig jaar lanceerde men Vakgarage E-Mobility voor verkoop, onderhoud en reparaties aan EV’s en de verkoop en advisering van laadoplossingen. Ook zag Vakgarage PLU het daglicht, een eigen Private Lease Used concept.

Lees ook:
Waarom kiest Auto Mido voor Vakgarage?