Nieuw logo Profile Tyrecenter

Het bestaande logo van de onderhoudsketen Profile Tyrecenter wordt vervangen door het symbool P. De komende maanden worden de uitstraling en inrichting van alle Profile Tyrecenters op de nieuwe huisstijl aangepast.

Gekozen voor de P is omdat, volgens eigen zeggen ‘dat goed past in deze tijd van de multiculturele samenleving, de informatietechnologie en de toenemende vergrijzing’.

Alle 160 zelfstandige franchisenemers in Nederland, kozen onlangs unaniem voor een anticyclische investering in de kwaliteit van het merk. Om het beeldmerk snel bekend te maken, is Profile Tyrecenter een landelijke promotiecampagne gestart onder de noemer Power to the P. Algemeen directeur Luc van Bussel: "We hebben er bewust voor gekozen om ons nieuwe symbool direct tussen alle automerken neer te zetten. Met Power to the P willen we richting de klant ook nog een keer krachtig benadrukken dat je als automobilist sinds een paar jaar vrij bent om je auto te laten onderhouden waar je wilt."

Nieuw logo Profile Tyrecenter - Automobielmanagement.nl

Nieuw logo Profile Tyrecenter

Het bestaande logo van de onderhoudsketen Profile Tyrecenter wordt vervangen door het symbool P. De komende maanden worden de uitstraling en inrichting van alle Profile Tyrecenters op de nieuwe huisstijl aangepast.

Gekozen voor de P is omdat, volgens eigen zeggen ‘dat goed past in deze tijd van de multiculturele samenleving, de informatietechnologie en de toenemende vergrijzing’.

Alle 160 zelfstandige franchisenemers in Nederland, kozen onlangs unaniem voor een anticyclische investering in de kwaliteit van het merk. Om het beeldmerk snel bekend te maken, is Profile Tyrecenter een landelijke promotiecampagne gestart onder de noemer Power to the P. Algemeen directeur Luc van Bussel: "We hebben er bewust voor gekozen om ons nieuwe symbool direct tussen alle automerken neer te zetten. Met Power to the P willen we richting de klant ook nog een keer krachtig benadrukken dat je als automobilist sinds een paar jaar vrij bent om je auto te laten onderhouden waar je wilt."