Formulemanager Willem Nijhof zegt dat de groei van het netwerk volgens plan loopt. Bovendien lopen er nog diverse gesprekken met andere gegadigden.

In de afgelopen tijd werden de volgende deelnemers verwelkomd: CarXpert Kramer uit Uithuizen, CarXpert van Aart uit Rutten, CarXpert Dunant uit Rotterdam, CarXpert  Zuur uit Zuidwolde, CarXpert Noord uit Delfzijl , CarXpert van de Kraats uit Nijkerk  en als laatste CarXpert Digo uit Delft.

De formule CarXpert wordt aangeboden via het Group Auto grossiersnetwerk en telt inmiddels binnen 22  Europese landen bijna vijfduizend deelnemers. Hiermee behoort de overkoepelende Eurogarage formule tot één van de grootste garageformules van Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding