Wie in de browser van de mobiele telefoon www.boschcarservice.nl oproept, wordt automatisch doorgezet naar de mobiele versie. Gerwin Vegter, Concept Manager Bosch Car Service Benelux: "Hoewel de meeste Bosch Car Service bedrijven hun klanten aanraden alle noodzakelijke nummers steeds bij zich te hebben, gebeurt het vaak dat bij pech de juiste nummers niet meteen gevonden worden."

De website is sinds deze week live. Ondertussen zijn via de mobiele website al de eerste afspraken geboekt voor een APK-keuring, onderhoud en reparatie en het wisselen van winter- of zomerbanden..De site informeert ook over de producten en diensten van Bosch Car Service. Het dienstenaanbod dat via de mobiele versie op te roepen is, wordt in de toekomst verder uitgebreid. Daarvoor liggen de eerste plannen klaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding