Door beoogde structuurwijzigingen in het management krijgt de functie van Treur een andere invulling. Die is inhoudelijk anders dan toen hij destijds aantrad. "Als je in een organisatie zit die beweegt, kan zoiets een keer gebeuren. Mijn conclusie was echter dat het beter was om te stoppen."

Treur trad per 1 mei 2008 in dienst bij de distributeur van auto-onderdelen, equipment en gereedschappen. Het besluit om na deze maand te vertrekken, zou zijn genomen in overleg met directeur Henk Kromhout. Op welke manier Treur zijn loopbaan voortzet, is nog niet bekend. Wel zegt hij "enkele ideeën" te hebben, waarover de komende maanden meer duidelijkheid zal komen. "Ik ben 25 jaar actief in de autobranche, dus het ligt voor de hand dat ik daarin actief blijf."

Als Formulemanager AD Autobedrijf volgde Nico Treur ruim drie jaar geleden Gert Tjeerdsma op. Hij was voorheen 22 jaar actief binnen de Motorhuis-organisatie (Markeur Holding) in diverse aftersalesfuncties.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding