In deze nieuwe functie wordt hij voor de centrale organisatie het aanspreekpunt voor de bestaande Vakgarages. Sinds 2005 was Dekkers werkzaam bij Ford Nederland in diverse aftersalesfuncties, waaronder de accessoireverkoop. Daarvoor was hij assistent aftersales binnen Kroymans.

Als buitendienstmedewerker bij Vakgarage zal Dekkers zich bezighouden met onder meer omzetstimulerende maatregelen, omzetanalyses, de integratie van individuele websites met de nationale Vakgarage-website, de verkoop van verzekeringen en het bewaken van de huisstijl. Op termijn zal hij ook verantwoordelijk worden voor het organiseren van trainingsavonden, fabrieks- en bedrijfsbezoeken. Christien W. den Uil, voorzitter-manager Vakgarage: "In zijn functie zal Twan de band tussen de centrale organisatie en de aangesloten Vakgarages verder moeten versterken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding