Filiaal Meppel is volgens klanten de beste Kwik-Fit

De vestiging van Kwik-Fit aan de Leonard Springerlaan in Meppel was volgens klanten vorig jaar de beste van de keten.

Aan de voor het eerst gehouden verkiezing deden bijna vijftigduizend klanten mee. Ze beoordeelden alle 181 vestigingen op onder meer klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel, de prijs-kwaliteitverhouding en verzorgdheid van het filiaal.

De vestiging in Meppel scoorde op alle punten hoog, met name op klantvriendelijkheid en uitleg aan de klanten. De prijs werd uitgereikt door Peter Wierikx, Sales Director van Kwik-Fit. ‘Meppel’ zal de komende tijd extra activiteiten en acties organiseren om de eerste plaats te vieren. De filialen in Dokkum en Hoogeveen behaalden de tweede, respectievelijk derde plaats.

De eerste enquêtes voor de 2012-verkiezing zijn inmiddels alweer ingevuld. De uitslag wordt begin 2013 bekendgemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Met je oldtimer kan je hier beter wegblijven. Kreeg doodleuk een telefoontje dat ze van reparatie afzagen. Er zat te weinig olie in de behuizing van de cardanas en versnellingsbak. Nu heb ik extreem veel slijtage opgelopen aan de versnellingsbak. Kijk eens bij Tros Radar en Vara´s Kassa. En daarvan niet schrikken.

Geplaatst door: Customer op
Filiaal Meppel is volgens klanten de beste Kwik-Fit - Automobielmanagement.nl

Filiaal Meppel is volgens klanten de beste Kwik-Fit

De vestiging van Kwik-Fit aan de Leonard Springerlaan in Meppel was volgens klanten vorig jaar de beste van de keten.

Aan de voor het eerst gehouden verkiezing deden bijna vijftigduizend klanten mee. Ze beoordeelden alle 181 vestigingen op onder meer klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel, de prijs-kwaliteitverhouding en verzorgdheid van het filiaal.

De vestiging in Meppel scoorde op alle punten hoog, met name op klantvriendelijkheid en uitleg aan de klanten. De prijs werd uitgereikt door Peter Wierikx, Sales Director van Kwik-Fit. ‘Meppel’ zal de komende tijd extra activiteiten en acties organiseren om de eerste plaats te vieren. De filialen in Dokkum en Hoogeveen behaalden de tweede, respectievelijk derde plaats.

De eerste enquêtes voor de 2012-verkiezing zijn inmiddels alweer ingevuld. De uitslag wordt begin 2013 bekendgemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Met je oldtimer kan je hier beter wegblijven. Kreeg doodleuk een telefoontje dat ze van reparatie afzagen. Er zat te weinig olie in de behuizing van de cardanas en versnellingsbak. Nu heb ik extreem veel slijtage opgelopen aan de versnellingsbak. Kijk eens bij Tros Radar en Vara´s Kassa. En daarvan niet schrikken.

Geplaatst door: Customer op