Klant formule Alwaysbemobile mag gespreid betalen

Klanten van alle formulebedrijven van The Alwaysbemobile Company krijgen meer betaalmogelijkheden, zowel online als in de vestiging.

Zo wordt het mogelijk om facturen gespreid te betalen, als gevolg van een overeenkomst met financieel intermediair Fi/Con. Voor de dienst rekent The Alwaysbemobile Company "gewone regels voor uitgestelde betaling", laat het bedrijf desgevraagd weten.

Luc van Bussel, ceo van The Alwaysbemobile Company: "In deze tijd waarin de consumenten bestedingen onder druk staan, zijn de kosten voor onderhoud en banden een aanzienlijke eenmalige kostenpost. Dankzij de samenwerking met Fi/Con kunnen klanten er nu voor kiezen om eenmalige grote bedragen gespreid te betalen."

Rob van den Westen, directeur van Fi/Con: "Op die manier drukken grote eenmalige aankopen minder op het besteedbare budget. Consumenten kunnen zelf bepalen in hoeveel termijnen zij wensen terug te betalen." Met een persoonlijk account heeft de consument altijd inzicht in de actuele status van de betaling en de bestedingsruimte die nog beschikbaar is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

En er een aardige rente over betalen neem ik aan?

Geplaatst door: R. Janssen op

in het art. van Autokompas wordt 11,9% waar wettelijk 16% genoemd. zelfs de banken vragen minder rente. tel uit je winst of verlies. slechte zaak deze regeling.

Geplaatst door: H. Warmenhoven op

stel de auto wordt voor aflossing van de schuld total loss gereden. wat gebeurt er dan met het openstaande saldo van de betalingsregeling? die mag je natuurlijk gewoon afbetalen!

Geplaatst door: H. Warmenhoven op

@ Warmerhoven. Bij welke financieringsmaatschappij wordt je financiering kwijtgescholend bij een total loss schade. Deze ga ik gelijk bellen. En als je mij dan ook kan vertellen waar mensen bedragen rond de € 1000,- kunnen financieren tegen een lagere rente bij heb ik op deze vrijdag middag een hoop geleerd.

Geplaatst door: Ben van Mening op

Goed initiatief van deze club. Waarom zou je de aanschaf van een auto, de hsb en de verzekering wél per maand kunnen betalen en het onderhoud niet?
De rente zal hoog zijn omdat we in Nederland de financieringskosten mee moeten nemen in de rente. Uiteindelijk worden de autokosten dus hoger, maar wel gespreid. Ik denk dat het een succes wordt.

Geplaatst door: Mark Ketting op

Weer zo’n open deur van Van Bussels franchisefabriekje. Bij de gemiddelde officiële dealer kan dit op contractbasis al sinds jaar en dag, tegen zeer scherpe tarieven. Voor een luttel bedrag per kilometer neemt de dealer de kosten van onderhoud en reparaties over, waarbij ook het risico nog eens bij die dealer ligt. Het gaat dan niet over financiering dus van rente is geen sprake. Daar kan Van Bussel dus nog een puntje aan zuigen! Oude wijn van twijfelachtige kwaliteit dus die de zakken van The Alwaysbemobile Company (hoe verzin je zo’n naam…) ongetwijfeld zal helpen vullen…

Geplaatst door: Piet Bergsma op
Klant formule Alwaysbemobile mag gespreid betalen - Automobielmanagement.nl

Klant formule Alwaysbemobile mag gespreid betalen

Klanten van alle formulebedrijven van The Alwaysbemobile Company krijgen meer betaalmogelijkheden, zowel online als in de vestiging.

Zo wordt het mogelijk om facturen gespreid te betalen, als gevolg van een overeenkomst met financieel intermediair Fi/Con. Voor de dienst rekent The Alwaysbemobile Company "gewone regels voor uitgestelde betaling", laat het bedrijf desgevraagd weten.

Luc van Bussel, ceo van The Alwaysbemobile Company: "In deze tijd waarin de consumenten bestedingen onder druk staan, zijn de kosten voor onderhoud en banden een aanzienlijke eenmalige kostenpost. Dankzij de samenwerking met Fi/Con kunnen klanten er nu voor kiezen om eenmalige grote bedragen gespreid te betalen."

Rob van den Westen, directeur van Fi/Con: "Op die manier drukken grote eenmalige aankopen minder op het besteedbare budget. Consumenten kunnen zelf bepalen in hoeveel termijnen zij wensen terug te betalen." Met een persoonlijk account heeft de consument altijd inzicht in de actuele status van de betaling en de bestedingsruimte die nog beschikbaar is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

En er een aardige rente over betalen neem ik aan?

Geplaatst door: R. Janssen op

in het art. van Autokompas wordt 11,9% waar wettelijk 16% genoemd. zelfs de banken vragen minder rente. tel uit je winst of verlies. slechte zaak deze regeling.

Geplaatst door: H. Warmenhoven op

stel de auto wordt voor aflossing van de schuld total loss gereden. wat gebeurt er dan met het openstaande saldo van de betalingsregeling? die mag je natuurlijk gewoon afbetalen!

Geplaatst door: H. Warmenhoven op

@ Warmerhoven. Bij welke financieringsmaatschappij wordt je financiering kwijtgescholend bij een total loss schade. Deze ga ik gelijk bellen. En als je mij dan ook kan vertellen waar mensen bedragen rond de € 1000,- kunnen financieren tegen een lagere rente bij heb ik op deze vrijdag middag een hoop geleerd.

Geplaatst door: Ben van Mening op

Goed initiatief van deze club. Waarom zou je de aanschaf van een auto, de hsb en de verzekering wél per maand kunnen betalen en het onderhoud niet?
De rente zal hoog zijn omdat we in Nederland de financieringskosten mee moeten nemen in de rente. Uiteindelijk worden de autokosten dus hoger, maar wel gespreid. Ik denk dat het een succes wordt.

Geplaatst door: Mark Ketting op

Weer zo’n open deur van Van Bussels franchisefabriekje. Bij de gemiddelde officiële dealer kan dit op contractbasis al sinds jaar en dag, tegen zeer scherpe tarieven. Voor een luttel bedrag per kilometer neemt de dealer de kosten van onderhoud en reparaties over, waarbij ook het risico nog eens bij die dealer ligt. Het gaat dan niet over financiering dus van rente is geen sprake. Daar kan Van Bussel dus nog een puntje aan zuigen! Oude wijn van twijfelachtige kwaliteit dus die de zakken van The Alwaysbemobile Company (hoe verzin je zo’n naam…) ongetwijfeld zal helpen vullen…

Geplaatst door: Piet Bergsma op