Het concept groeit als kool. Er hebben zich inmiddels 85 bedrijven bij het garageconcept aangesloten; dat moeten er dit jaar 125 worden. Verder gaat Doyen in samenwerking met de API-grossiers extra diensten en services rond het garageconcept aanbieden. De aftrap vindt plaats tijdens een groot evenement, op 12 april op de RDW-locatie in Lelystad. "Daar gaan we onze actiepunten en plannen wereldkundig maken op het gebied van onder meer marketing en productontwikkeling", aldus marketing & communicatie manager Patrick Diepenhorst. Op diezelfde dag vindt ook de officiële overdracht plaats van de eerste leenauto’s in Requal-kleuren aan API-grossiers.

Doyen breidt het trainingsprogramma verder uit. "We gaan samenwerken met eXponentia en Innovam. Het betreft technische trainingen en verkooptrainingen. Tijdens de commerciële training geven we verkoopadviezen hoe het autobedrijf met onze Requal-productlijn een nieuwe doelgroep kan aanboren, zonder dat het ten koste gaat van de afzet van de A-merken."

Meer hierover in de AM-beursbijlage Autoprof Gorinchem.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding