In Etten-Leur is dat point S De Snep Bandenservice; in Nijkerk opent point S Nijkerk binnenkort haar deuren.

Daarmee staat de teller op veertig vestigingen in Nederland. point S verwacht in 2013 door te kunnen groeien naar zestig deelnemers. De keten zegt in gesprek te zijn "met meerdere partijen" om de doelstelling voor dit jaar te realiseren. Point S heeft 2.600 vestigingen in Europa.

Wim Reijmerink, directeur Nederland, ziet de toekomst positief tegemoet. "De consument heeft de afgelopen periode onderhoud aan de auto zo veel mogelijk uitgesteld. We zien de laatste maand dat daar een ommekeer in komt. We verwachten dat in 2013 de bandenmarkt weer zal aantrekken."

Carel Bikkers, voorzitter point S franchiseraad: "Dankzij de groei naar 40 vestigingen en een flexibele organisatie zijn we ook steeds interessanter voor de zakelijke markt. We verwachten dan ook het aantal afspraken met leasemaatschappijen dit jaar verder uit te breiden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding