Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in de automotive branche en gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van de marktpositie in Wallonië en Luxemburg. Volgens Henk Kromhout, algemeen directeur van AD Benelux, is met de komst van Peeters het verkoopteam van AD Benelux op volle sterkte.

Laurent Peeters is afkomstig van Van Heck Interpieces France, waar hij meer dan vijf jaar de rol van Regio Manager Noord-Oost vervulde. In deze functie was hij verantwoordelijk voor vijftien departementen. Peeters begon zijn loopbaan in de automotive branche bij AD Benelux: hij was er twaalf jaar als Commercieel Medewerker en Formulemanager verantwoordelijk voor de Belgische markt. Aansluitend werkte hij drie jaar bij Pelter Auto in Wallonië en Luxemburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding