Treur omschrijft Quick Repair Service Benelux als "een echte netwerkorganisatie, met als doel franchisenemers op plezierige wijze, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar te ondersteunen." Er zijn twee varianten: QRS shop-in-shop en QRS-XL. De eerste is een shop in het dealerbedrijf, heeft een actiematige uitstraling en is ontwikkeld om te voeren naast een automerk. Het is ontwikkeld om bestaande klanten langer te behouden en nieuwe klanten van andere merken aan te trekken. QRS XL is een vestiging op een aparte locatie en bestemd voor ex-dealers en "kwalitatieve merkonafhankelijke autobedrijven."

De toolkit van de formule voorziet in zowel off-line als online hulpmiddelen. De kleuren rood en geel domineren de huisstijl. Via de offertemodule Kost Dat? en de alles-in-één applicatie TopMec is mijngrossier.nl een strategische partner. Ook met Leaseprof bestaat een samenwerking.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding