Tijdens deze eerste avond op 24 maart in Deventer zijn Clem Dickmann (marktanalist), Marco van Beek (autobedrijf van het jaar – 2012) en Edward Reinderts (commercieel directeur Route Mobiel) als sprekers zijn vastgelegd. Verder zal Vakgarage informatie geven over deelname aan deze succesvolle garageformule. Zo kwam Vakgarage in het jongste Bovag-onderzoek naar voren als de formule met de hoogste deelnemerstevredenheid. Ook was Vakgarage vorig jaar – aldus de Aumacon Garageformule Top-40 – de snelste groeiende formule van Nederland.

"Vakgarage is de afgelopen sterk gegroeid en wekelijks komen diverse aanvragen van geïnteresseerde ondernemers binnen. Door in het land informatieavonden te organiseren kunnen wij op een efficiënte manier ondernemers die zich op een formule oriënteren informeren", aldus Christien den Uil voorzitter Stichting Vakgarage.

Info:  24 maart om 19.00 uur in Postilion hotel Deventer. Inschrijving via http://www.vakgarageworden.nl/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding