De formule James biedt op landelijke schaal merkonafhankelijk onderhoud aan. Michiel Meijer, General Manager: "Wij hebben voor Duurzaam Repareren gekozen omdat onze zakelijke klanten aan dit certificaat grote waarde toekennen en het soms zelfs als absolute eis stellen. Wij komen het ook steeds vaker tegen in aanbestedingen van fleetowners en de overheid. Ook in die markt willen wij onze positie versterken." James-directeur Denis van Altena: "Duurzaamheid is alert zijn op grondstoffen, je energieverbruik beperken, zuinig zijn op je medewerkers en zo min mogelijk verkwisten. Als je duurzaam werkt, dan kan je uitstekende reparaties tegen scherpe prijzen aanbieden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding