Autoglaz groeit met drie nieuwe vestigingen

Deze week is het netwerk van Autoglaz Nederland verder gegroeid met drie vestigingen.

In de eerste maanden van 2016 heeft de formule in de regio’s Tilburg, Rotterdam-Zuid en Eindhoven met drie ondernemers een overeenkomst gesloten. Zij gaan toetreden als Pro Partner in het Autoglaz netwerk. In de regio Tilburg start Autoglaz Tilburg, gevestigd in Moergestel, als Pro Partner voor Midden-Brabant. Eigenaar is Jordi Legro van Legro Autoglas.

In de regio Rotterdam-Zuid gaat Theo Lam van de gelijknamige LAM Automotive Groep in Zuidland (Spijkenisse) van start met de Autoglaz formule. Dit bedrijf houdt zich al 24 jaar bezig met carrosserie- en autoruitschadeherstel.

In Geldrop gaat Ivar van Oosterhout van Van Oosterhout Autoglas BV verder met de Autoglaz formule voor de regio Eindhoven.

Met de nieuwe aansluitingen telt de Autoglaz formule 24 vestigingen. In september 2015 waren dit er nog 17. De doelstelling van Autoglaz is om zo snel mogelijk tot een landelijk dekkend netwerk van ongeveer 60 vestigingen te komen. Dit zijn zogenoemde Autoglaz Pro vestigingen en Autoglaz Sterpunten. Inmiddels worden hiervoor gesprekken gevoerd met partijen, zo laat Autoglaz weten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoglaz groeit met drie nieuwe vestigingen - Automobielmanagement.nl

Autoglaz groeit met drie nieuwe vestigingen

Deze week is het netwerk van Autoglaz Nederland verder gegroeid met drie vestigingen.

In de eerste maanden van 2016 heeft de formule in de regio’s Tilburg, Rotterdam-Zuid en Eindhoven met drie ondernemers een overeenkomst gesloten. Zij gaan toetreden als Pro Partner in het Autoglaz netwerk. In de regio Tilburg start Autoglaz Tilburg, gevestigd in Moergestel, als Pro Partner voor Midden-Brabant. Eigenaar is Jordi Legro van Legro Autoglas.

In de regio Rotterdam-Zuid gaat Theo Lam van de gelijknamige LAM Automotive Groep in Zuidland (Spijkenisse) van start met de Autoglaz formule. Dit bedrijf houdt zich al 24 jaar bezig met carrosserie- en autoruitschadeherstel.

In Geldrop gaat Ivar van Oosterhout van Van Oosterhout Autoglas BV verder met de Autoglaz formule voor de regio Eindhoven.

Met de nieuwe aansluitingen telt de Autoglaz formule 24 vestigingen. In september 2015 waren dit er nog 17. De doelstelling van Autoglaz is om zo snel mogelijk tot een landelijk dekkend netwerk van ongeveer 60 vestigingen te komen. Dit zijn zogenoemde Autoglaz Pro vestigingen en Autoglaz Sterpunten. Inmiddels worden hiervoor gesprekken gevoerd met partijen, zo laat Autoglaz weten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding