Bosch Car Service groeit naar 400 partners

De universele garageformule Bosch Car Service heeft deze maand haar 400ste partner aangesloten, Autobedrijf Jonk & Sier uit Volendam. Het is daarmee op afstand de grootste formule in Nederland.

Garageformules zijn populair in Nederland, leren we onder andere uit de Garageformule Top-40 van Aumacon. Niet alleen maken steeds meer universeel autobedrijven de overstap naar een formule, ook een toenemend aantal autodealers ziet hierin een welkome uitbreiding van haar mogelijkheden. Branchebreed wordt steeds vaker de noodzaak voor samenwerking en schaalvergroting ingezien. "Het volledig zelfstandig en onafhankelijk autobedrijf gaat stilaan verdwijnen", concludeerde Aumacon-directeur Clem Dickmann destijds.

Bosch Car Service telt nu 400 partners. De nummer twee, Vakgarage (246 vestigingen) komt echter naderbij. De derde plaats in de ranglijst wordt gedeeld door KwikFit en Profile Car & Tyreservice; beide formules zagen hun deelnemersaantal het afgelopen jaar licht dalen tot 179 vestigingen.
Alle Bosch Car Service bedrijven zijn sinds begin dit jaar Erkend Duurzaam gecertificeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bosch Car Service groeit naar 400 partners - Automobielmanagement.nl

Bosch Car Service groeit naar 400 partners

De universele garageformule Bosch Car Service heeft deze maand haar 400ste partner aangesloten, Autobedrijf Jonk & Sier uit Volendam. Het is daarmee op afstand de grootste formule in Nederland.

Garageformules zijn populair in Nederland, leren we onder andere uit de Garageformule Top-40 van Aumacon. Niet alleen maken steeds meer universeel autobedrijven de overstap naar een formule, ook een toenemend aantal autodealers ziet hierin een welkome uitbreiding van haar mogelijkheden. Branchebreed wordt steeds vaker de noodzaak voor samenwerking en schaalvergroting ingezien. "Het volledig zelfstandig en onafhankelijk autobedrijf gaat stilaan verdwijnen", concludeerde Aumacon-directeur Clem Dickmann destijds.

Bosch Car Service telt nu 400 partners. De nummer twee, Vakgarage (246 vestigingen) komt echter naderbij. De derde plaats in de ranglijst wordt gedeeld door KwikFit en Profile Car & Tyreservice; beide formules zagen hun deelnemersaantal het afgelopen jaar licht dalen tot 179 vestigingen.
Alle Bosch Car Service bedrijven zijn sinds begin dit jaar Erkend Duurzaam gecertificeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding