Wanneer in de komende periode onder andere de Bangarage in Amsterdam West en Corbomotive in Spijkenisse van start gaan met CarProf vestingen, zal het huidige totaal 43 Nederlandse CarProf bedrijven beslaan. Landelijke dekking komt hiermee binnen handbereik voor de garageformule voor onderhoud van alle automerken.

Inmiddels zijn Autobedrijf Schulten, Autobedrijf Janssen, Autobedrijf van Rennes, Autobedrijf Berenpas, Autobedrijf Wanningen, Autobedrijf J.W. de Voogd, Autobedrijf Jan Snel en Autobedrijf van Dun respectievelijk van start gegaan met vestigingen in: Raalte, Kerkrade, Zevenaar, Eibergen, Dieverbrug, Vlissingen, Puttershoek en Best. Corbomotive in Spijkenisse volgt eind van het jaar.

Formulemanager Harold van Gestel: "Met de ontwikkeling van CarProf hebben we ons ten doel gesteld om een formule aan te kunnen bieden die geschikt is voor A-status autobedrijven. Dit zijn autobedrijven die net een stap verder gaan dan de rest en voorop willen lopen wat betreft customer-experience en uitstraling. Dat we ondanks dit kritische selectiebeleid een enorme groei realiseren, is een mooie bevestiging van de gekozen strategie."

De kern van de CarProf-formule is de rendementsservice. Op basis van meting en analyse van de cijfers wordt samen met de ondernemer een actieplan opgesteld. Met gerichte initiatieven worden verbeteringen in interne processen en marketingacties gerealiseerd. Deze individuele aanpak garandeert een op maat gemaakt actieplan dat daadwerkelijk ondersteunt bij het realiseren van een beter rendement.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding