PartsPoint blaast Autoservice Totaal nieuw leven in

Het garageconcept Autoservice Totaal beleeft een herintroductie: PartsPoint Group heeft het garageconcept goed onder de loep genomen en ‘blaast het een nieuw leven in.’

PartsPoint blaast Autoservice Totaal nieuw leven in

Als gevolg hiervan zijn onder andere de voorwaarden om lid te worden sinds 1 januari 2018 veranderd, zo meldt de eigenaar van het concept in het persbericht. Autoservice Totaal is het vijfde garageconcept van PartsPoint Group: het concern is ook eigendom van de marketingformules AD Autobedrijf, CarProf, Kentekenloket en LeaseProf.

Het garageconcept biedt nu ook een online sales- en marketingondersteuning en kreeg een nieuwe huisstijl; dit is doorgevoerd in het logo en in een vernieuwde en verbeterde website. Sinds de herintroductie in januari jl., hebben zich al bijna 100 garagisten bij het vernieuwde concept aangesloten.

PartsPoint blaast Autoservice Totaal nieuw leven in - Automobielmanagement.nl

PartsPoint blaast Autoservice Totaal nieuw leven in

Het garageconcept Autoservice Totaal beleeft een herintroductie: PartsPoint Group heeft het garageconcept goed onder de loep genomen en ‘blaast het een nieuw leven in.’

PartsPoint blaast Autoservice Totaal nieuw leven in

Als gevolg hiervan zijn onder andere de voorwaarden om lid te worden sinds 1 januari 2018 veranderd, zo meldt de eigenaar van het concept in het persbericht. Autoservice Totaal is het vijfde garageconcept van PartsPoint Group: het concern is ook eigendom van de marketingformules AD Autobedrijf, CarProf, Kentekenloket en LeaseProf.

Het garageconcept biedt nu ook een online sales- en marketingondersteuning en kreeg een nieuwe huisstijl; dit is doorgevoerd in het logo en in een vernieuwde en verbeterde website. Sinds de herintroductie in januari jl., hebben zich al bijna 100 garagisten bij het vernieuwde concept aangesloten.