Grossierlid Aparts Automaterialen heeft Autobedrijf Kaja angesteld, grossierlid Jatech Automaterialen heeft dit voor Car Service Krimpenerwaard gedaan. Deze GroupAuto grossiers bieden beide autobedrijven alle diensten aan die via de formule CarXpert beschikbaar zijn.

Autobedrijf Kaja eigenaar Dick Boogert: “Wij bestaan al ruim 30 jaar en hebben er goed over nagedacht om ons aan te sluiten bij een formule. Het persoonlijke contact en het feit dat we ondersteuning krijgen zowel vanuit de grossier als vanuit CarXpert gaf voor ons de doorslag om ons aan te sluiten. Ook zijn wij nu klaar voor alle nieuwe ontwikkelingen die er aan komen op technisch vlak.”

Car Service Krimpenerwaard is in 2017 opgericht door Jasper van der Nagel en Paul van ‘t Voort. Eigenaar Jasper van der Nagel: “Met name door de technische ondersteuning die CarXpert ons biedt komt voor ons informatie beschikbaar om de klant nog beter te kunnen adviseren. Dit heeft bij ons de doorslag gegeven om lid te worden van deze formule.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding