Met de Eurol Service Point formule ondersteunt Eurol garagebedrijven bij het behalen van meer rendement uit smeermiddelen. Deelnemers aan de formule ontvangen technische en commerciële ondersteuning. Bart Boerboom: “Als ontwikkelaar én fabrikant van smeermiddelen hebben wij de kennis en ervaring om garagebedrijven nu en in de toekomst verder te helpen.” Onderdeel van de garageformule is sales- en marketingsupport, garage-uitstraling, verpakkingsconcepten, ondersteuning van de servicedesk, equipment, promotionele middelen en opname in de Service Point Locator.

Trainingen

Ook de trainingen vanuit de Eurol Service Point Academy maken onderdeel uit van de formule. De eerste staan september dit jaar op de planning. Boerboom: “Tijdens deze trainingen delen we onze kennis om het rendement op smeermiddelen te verhogen. Centraal tijdens de aankomende trainingen is het assortimentsadvies op maat, waarbij we garagisten ondersteunen in voorraadmanagement en efficiënte inkoop.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding