MyWheels neemt ConnectCar over

Deelautoplatform MyWheels neemt ConnectCar over. ConnectCar bood tot voor kort bijna 300 deelauto’s aan in onder andere Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Diemen.

MyWheels is met de overname naar eigen zeggen de nieuwe marktleider op de Nederlandse deelautomarkt. In 2021 sloeg MyWheels al de handen ineen met start-up Juuve, wat leidde tot een versterkte positie in onder andere Rotterdam en Utrecht. Het aantal deelauto’s groeide in dat jaar van 750 naar 2250, waarvan meer dan de helft elektrisch.

Daar bovenop komt nu de overname van de plekken van Connect Car, waardoor MyWheels doorgroeit naar meer dan 2.500 auto’s. Bovendien steeg het aantal klanten in 2021 met 194 procent ten opzichte van 2020, net als het aantal ritten met 214 procent.

De deelplekken van ConnectCar maken plaats voor de (elektrische) vloot van MyWheels. Klanten krijgen de komende periode de mogelijkheid om met korting over te stappen op MyWheels.

Lees ook:
MyWheels: ‘CO2- footprint verlagen en vaste kosten variabel maken’

MyWheels neemt ConnectCar over - Automobielmanagement.nl

MyWheels neemt ConnectCar over

Deelautoplatform MyWheels neemt ConnectCar over. ConnectCar bood tot voor kort bijna 300 deelauto’s aan in onder andere Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Diemen.

MyWheels is met de overname naar eigen zeggen de nieuwe marktleider op de Nederlandse deelautomarkt. In 2021 sloeg MyWheels al de handen ineen met start-up Juuve, wat leidde tot een versterkte positie in onder andere Rotterdam en Utrecht. Het aantal deelauto’s groeide in dat jaar van 750 naar 2250, waarvan meer dan de helft elektrisch.

Daar bovenop komt nu de overname van de plekken van Connect Car, waardoor MyWheels doorgroeit naar meer dan 2.500 auto’s. Bovendien steeg het aantal klanten in 2021 met 194 procent ten opzichte van 2020, net als het aantal ritten met 214 procent.

De deelplekken van ConnectCar maken plaats voor de (elektrische) vloot van MyWheels. Klanten krijgen de komende periode de mogelijkheid om met korting over te stappen op MyWheels.

Lees ook:
MyWheels: ‘CO2- footprint verlagen en vaste kosten variabel maken’