Op @RDWimportinfo kunnen importeurs, fabrikanten, handelaren en particulieren 24 uur per dag vragen stellen over de import van voertuigen, dus ook vanuit het buitenland. Tijdens de proefperiode kan men via Twitter vragen stellen over het importeren van voertuigen. Dit kan door op Twitter een bericht te sturen aan @RDWimportinfo. Met de proef, die drie maanden duurt, krijgen potentiële importeurs, fabrikanten, handelaren en particulieren sneller en gemakkelijker toegang tot importinformatie. 

RDW wil graag ervaring opdoen met Twitter en van twitteraars horen hoe men deze dienst ervaart. Na afloop van de proef beslist de RDW of het doorgaat met het account en of Twitter gebruikt kan worden voor andere onderwerpen.

Op @RDWimportinfo kan op elk moment van de dag een vraag gesteld worden. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur beantwoordt het twitterteam de vraag meteen. Op vragen die men in het weekend of ’s avonds stelt, krijg men pas tijdens de openingstijden antwoord. Het twitterteam beantwoordt alleen vragen over de import van voertuigen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding