Voor een vanafprijs van 199 euro per maand is de klant behalve van de auto (14.495 euro nieuwwaarde) ook verzekerd van reparatie en onderhoud, haal- en brengservice, motorrijtuigenbelasting, vervanging van banden, allrisk verzekering (eigen risico 300 euro), twee jaar Fiat-pechhulp en een volle tank brandstof. De leaseprijs is gebaseerd op een looptijd van 36 maanden met tienduizend kilometer per jaar. Inruil is mogelijk. De Fiat 500 is een Twinair 60 Pop met airco. De actie loopt tot en met zondag 2 november.

Het is de derde achtereenvolgende keer dat MediaMarkt fungeert als showroom voor Fiat. In 2012 gebeurde dat voor de eerste keer, eveneens eind oktober/begin november. Destijds gingen zo’n tachtig exemplaren van de Panda over de toonbank. Vorig najaar werden bij de elektronicareus met een vergelijkbare actie 49 Panda’s verkocht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding