Achter de schermen is de organisatie alweer bezig met de voorbereiding. Traditioneel biedt de vuistdikke Oliebollen-bijlage een podium aan mensen uit de Nederlandse autobranche. Tijdens een gesprek met een van de AM-redacteuren kunnen ze hun eigen boodschap uitdragen, terugblikken op 2014, vooruitblikken op 2015 of andere aankondigingen doen. Dat gebeurt op een zelf te bepalen dag in de periode 17 t/m 21 november of 24 t/m 28 november (behalve de 25e).

Plaats van handeling is ditmaal hotel-restaurant de Lunterse Boer. De bijlage verschijnt medio december.

Over tradities gesproken: de organisatie van AM Oliebollen, inclusief de tarieven, is wederom in handen van accountmanager Joop Sluiter. Hij is telefonisch te bereiken via 06-53374234 of 0570-504376 of per e-mail via j.sluiter@mybusinessmedia.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding