Directeur Clem Dickmann van Aumacon is blij met deze stap: "Zoals bekend leveren wij met name kennis rondom de Nederlandse en Belgische markt. De vraag vanuit onze relaties naar inzicht in andere markten neemt echter toe. Wij hebben met Focus2move een partner gevonden die perfect op onze dienstverlening aansluit." Focus2move levert inmiddels marktinzicht voor meer dan 100 landen in de wereld. En dat inzicht beperkt zich niet tot historische data, voor veel markten zijn tevens prognoses beschikbaar tot 2020. Dickmann: "Vanaf nu ook voor de Nederlandse markt. Per direct is het rapport ‘Netherlands 2012-2015′ en het rapport ‘Netherlands 2012-2020 Outlook’ beschikbaar.  

Ontwikkeling

Ook voor Focus2move is dit een logische stap in haar ontwikkeling. CEO en oprichter Carlo Simongini daarover: "Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf met grote ambities. Om die waar te maken werken we graag samen met professionele partners. Aumacon heeft zich op het terrein van business intelligence al ruimschoots bewezen in haar eigen marktgebied. Wij gaan in de toekomst onze samenwerking ongetwijfeld nog verder uitbreiden."

Over Focus2move

Focus2move is een snel groeiend research en consultancy bedrijf dat zich concentreert op de mondiale automotive sector. Het bedrijf is gevestigd in Rome, Italië. De industrie rapporten van Focus2move leveren inzicht en prognoses in de ontwikkeling van vrijwel alle landenmarkten en merken. Focus2move is onder meer ervaren in distributienetwerkanalyses, market entry plans en fleetdata. Voortaan kan men bij AUMACON terecht voor nadere informatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding