Top 12 meest gelezen webberichten AM 2015

Voor de autobranche was 2015 een jaar dat na de zomer een verrassende wending kreeg: het emissieschandaal bij autoconcern Volkswagen. Vanaf dat moment domineerde ‘dieselgate’ de kijkcijfers van de AM-website.

Hadden we de top 10 volgens de letter van de statistiek gevolgd, dan was een groot deel gevuld met nieuws over dit onderwerp. Ook de maandelijkse overzichten van de faillissementen zouden in dat geval meermaals aan bod zijn gekomen. Om toch wat variatie aan te brengen, heeft de redactie ervoor gekozen om alleen het meest gelezen faillissementenbericht op te nemen.

De Fiat-500 actie van LeasePlan en MediaMarkt scoorde in 2015 het best. Daarnaast konden technische problemen bij VW-motoren op een grote aandacht rekenen. Voor Volkswagen zal 2015 een jaar zijn om snel te vergeten. Niet geheel verrassend scoorde het bericht over Victoria Koblenko die op de Jaguar-kalender schittert ook erg goed.

1. Fiat 500-actie: ruim 1000 orders LeasePlan/MediaMarkt 

2. Volkswagen wacht claim olieverbruik TFSI-motoren

3. Actie private lease Hyundai bij Albert Heijn

4. LeasePlan en MediaMarkt herhalen actie Fiat 500

5. Grootste dieselmotor ter wereld verbruikt 13.000 liter/uur

6. Helft banen weg bij Peugeot-Citroën Nederland

7. Stern ontslaat financieel directeur Joris ten Brink

8. Zestien faillissementen autobranche augustus 2015

9. Autogarantveiling doet occasionverkoop van acht leasemijen en zestig dealers

10. Niet alleen VW-merken gebruikten de sjoemel-diesels 

11. CrossClimate band Michelin goed in zomer én winter

12. Jaguar-kalender van Victoria Koblenko voor 200 euro

 

 

 

Top 12 meest gelezen webberichten AM 2015 - Automobielmanagement.nl

Top 12 meest gelezen webberichten AM 2015

Voor de autobranche was 2015 een jaar dat na de zomer een verrassende wending kreeg: het emissieschandaal bij autoconcern Volkswagen. Vanaf dat moment domineerde ‘dieselgate’ de kijkcijfers van de AM-website.

Hadden we de top 10 volgens de letter van de statistiek gevolgd, dan was een groot deel gevuld met nieuws over dit onderwerp. Ook de maandelijkse overzichten van de faillissementen zouden in dat geval meermaals aan bod zijn gekomen. Om toch wat variatie aan te brengen, heeft de redactie ervoor gekozen om alleen het meest gelezen faillissementenbericht op te nemen.

De Fiat-500 actie van LeasePlan en MediaMarkt scoorde in 2015 het best. Daarnaast konden technische problemen bij VW-motoren op een grote aandacht rekenen. Voor Volkswagen zal 2015 een jaar zijn om snel te vergeten. Niet geheel verrassend scoorde het bericht over Victoria Koblenko die op de Jaguar-kalender schittert ook erg goed.

1. Fiat 500-actie: ruim 1000 orders LeasePlan/MediaMarkt 

2. Volkswagen wacht claim olieverbruik TFSI-motoren

3. Actie private lease Hyundai bij Albert Heijn

4. LeasePlan en MediaMarkt herhalen actie Fiat 500

5. Grootste dieselmotor ter wereld verbruikt 13.000 liter/uur

6. Helft banen weg bij Peugeot-Citroën Nederland

7. Stern ontslaat financieel directeur Joris ten Brink

8. Zestien faillissementen autobranche augustus 2015

9. Autogarantveiling doet occasionverkoop van acht leasemijen en zestig dealers

10. Niet alleen VW-merken gebruikten de sjoemel-diesels 

11. CrossClimate band Michelin goed in zomer én winter

12. Jaguar-kalender van Victoria Koblenko voor 200 euro