Twitter

Alle redacteuren zijn terug te vinden op dit populaire social network, elk met een eigen account. Op regelmatige basis zullen zij via die weg hun gedachten laten spreken: formeel en informeel. De links naar iedere account vindt u hieronder op een rijtje:

Peter Brouwer (AM_Peter)

Henk Heuvelman (AM_Henk)

Maarten Molenaar (AM_Maarten)

Pieter Botman (AM_Pieter)

Om vier vliegen in één klap te slaan kunt u ook de lijst volgen, waar alle tweets van de redactieleden op een rijtje staan. Op de AM hoofdpagina vindt u overigens ook een apart Twitter-blokje, met daarin alle tweets van de redactieleden.

Facebook

Voor het volgen van de redactie, een kijkje achter de schermen en het meedenken over bepaalde onderwerpen kunt u de redactie van Automobiel Management nu ook vinden op Facebook. Klik HIER om naar de facebookpagina te gaan.