Robert is vaste F1-analist bij Ziggo Sport en kent als geen ander de harde wetten van de mondiale autosport. Na zijn Formule 1-carrière maakte Robert carrière in Amerika, waar hij races wist te winnen en deelnam aan de bekendste autorace van Amerika: de Indy 500.

Tijdens Driving Business Aftermarket legt F1-kenner Robert Doornbos op inspirerende wijze de link tussen de keiharde wetten van de autosport en ondernemen in de automobielbranche. Zijn scherpe observaties en heldere analyses van succes gaan hand in hand met unieke insider anekdotes uit zijn jaren als F1-coureur bij Red Bull Racing en in Amerika.

Een belevenis die je als automotive professional – en als autogek – niet mag missen. Deelname aan Driving Business Aftermarket is gratis!

Het volledige programma van 9 november vindt u hier.

Inschrijven (gratis!) kan via deze link