“Het is minder dan we vragen van onze fabriekswerkers. En het mag niet één of ander pseudo-kantoor zijn. Als iemand niet verschijnt, dan nemen we aan dat hij zijn ontslag heeft ingediend,’’ zo gaat het bericht verder.

Genoeg

Hoewel er geen coronabeperkingen meer gelden, werkt volgens onderzoeken één op de drie Amerikanen nog altijd van huis uit of van een andere verdere locatie. Maar Musk heeft daar nu genoeg van. “Wie ‘remote’ wil werken, kan beter pretenderen ergens anders een baan te hebben. Fantastische producten bouwen gebeurt niet door even in te bellen.’’

Twitter

De vraag dringt zich op wat Musk dan gaat doen bij Twitter, dat hij wil overnemen. Daar wordt werken-op-afstand juist aangemoedigd omdat dat goed zou zijn voor de creativiteit. Tesla, Musk of Twitter hebben nog geen commentaar gegeven op de uitgelekte oekazes.

Lees ook:
Tesla stelt Superchargers in reeks landen open