Brussels Motorshow 2023 nu al in de agenda

De Belgische autofederatie Febiac heeft aangekondigd dat de 100e Brussels Motorshow zal worden gehouden van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari 2023 in Brussels Expo.

Leegloop bij autoshows gaat onverminderd door

‘Geduld wordt beloond, zegt het spreekwoord, want na drie jaar wachten kunnen alle liefhebbers hun hart ophalen aan het 100e Salon van 13 tot 22 januari 2023. Febiac heeft samen met Brussels Expo, de thuisbasis van de grootste beurs van het land, de data van de 100e Saloneditie in Brussel definitief vastgelegd.’

Jubileumeditie

“Zeer veel merken hebben al bevestigd aan deze jubileumeditie te willen deelnemen’’, zegt Andreas Cremer, directeur van Febiac. “Sinds de laatste fysieke Saloneditie van 2020 is er heel wat veranderd in de sector die wij vertegenwoordigen, en het Salon is een unieke kans om alle nieuwe producten, onze innovatie en techniek – waaronder veel geëlektrificeerde modellen – aan het brede publiek voor te stellen. Wij ontvangen vandaag reeds de inschrijvingen en positieve feedback van de exposanten op de eerste kennismaking met het nieuwe concept. Dit laat ons toe de organisatie van deze 100e editie met vertrouwen tegemoet te zien.’’

Consumenteninformatie

“Natuurlijk zullen wij het 100e Salon vieren zoals het hoort met specifieke ‘experiences’,’’ bevestigt Gabriel Goffoy, Directeur Communicatie en Events bij Febiac. “Daarnaast zullen wij de dimensie consumenteninformatie verder ontwikkelen: de evolutie in onze sector is zo indrukwekkend dat er bijzonder veel te vertellen is. Ons doel is om met dit 100e Salon de toekomst in te luiden: het is geen vervolg op de 99 vorige edities, maar wel de eerste van een nieuwe reeks. Meer informatie over het nieuwe concept en de feestelijkheden zal in oktober bekend gemaakt worden.’’

Lees ook:
Brussels Motor Show toch afgeblazen

Reageren
500 tekens over
Brussels Motorshow 2023 nu al in de agenda - Automobielmanagement.nl

Brussels Motorshow 2023 nu al in de agenda

De Belgische autofederatie Febiac heeft aangekondigd dat de 100e Brussels Motorshow zal worden gehouden van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari 2023 in Brussels Expo.

Leegloop bij autoshows gaat onverminderd door

‘Geduld wordt beloond, zegt het spreekwoord, want na drie jaar wachten kunnen alle liefhebbers hun hart ophalen aan het 100e Salon van 13 tot 22 januari 2023. Febiac heeft samen met Brussels Expo, de thuisbasis van de grootste beurs van het land, de data van de 100e Saloneditie in Brussel definitief vastgelegd.’

Jubileumeditie

“Zeer veel merken hebben al bevestigd aan deze jubileumeditie te willen deelnemen’’, zegt Andreas Cremer, directeur van Febiac. “Sinds de laatste fysieke Saloneditie van 2020 is er heel wat veranderd in de sector die wij vertegenwoordigen, en het Salon is een unieke kans om alle nieuwe producten, onze innovatie en techniek – waaronder veel geëlektrificeerde modellen – aan het brede publiek voor te stellen. Wij ontvangen vandaag reeds de inschrijvingen en positieve feedback van de exposanten op de eerste kennismaking met het nieuwe concept. Dit laat ons toe de organisatie van deze 100e editie met vertrouwen tegemoet te zien.’’

Consumenteninformatie

“Natuurlijk zullen wij het 100e Salon vieren zoals het hoort met specifieke ‘experiences’,’’ bevestigt Gabriel Goffoy, Directeur Communicatie en Events bij Febiac. “Daarnaast zullen wij de dimensie consumenteninformatie verder ontwikkelen: de evolutie in onze sector is zo indrukwekkend dat er bijzonder veel te vertellen is. Ons doel is om met dit 100e Salon de toekomst in te luiden: het is geen vervolg op de 99 vorige edities, maar wel de eerste van een nieuwe reeks. Meer informatie over het nieuwe concept en de feestelijkheden zal in oktober bekend gemaakt worden.’’

Lees ook:
Brussels Motor Show toch afgeblazen