Werkgevers kunnen deze Europese subsidie inzetten voor opleiding en training, RPT, EVC en schoolgeld voor BBL-leerlingen. Daarmee is de komende periode een geschikt moment om de opleidingsplannen te intensiveren. Stichting OOMT heeft deze subsidie voor de branche aangevraagd en gekregen. Zij zal nu alles in het werk stellen om te zorgen dat alle werkgevers er eenvoudig van kunnen profiteren. Behalve heldere communicatie over de mogelijkheden zal OOMT de ‘papierwinkel’ tot een minimum beperken. Belanghebbenden kunnen zich binnenkort aanmelden voor de ESF-nieuwsbrief op www.oomt.nl. Op www.oomt.nl vinden geïnteresseerden meer informatie over de Europese subsidie. U kunt zich binnenkort op de site aanmelden voor de e-mailnieuwsbrief, zegt OOMT. Voor merkdealers kan de zaak iets anders liggen. Zie ook het artikel ‘Problemen met subsidies voor merkdealers’ op deze site.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding