Managementopleiding Innovam, IVA en Pon

Innovam, IVA en Pon Automotive hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe managementopleiding.

De importeur van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda biedt dealermedewerkers de mogelijkheid deel te nemen aan het Management Programma van Pon Automotive. Dit bestaat uit de opleiding Automotive Management Development (van NDA Academy) en de HBO-opleiding Automotive Management van IVA Driebergen. Degenen die deze opleiding succesvol afronden, ontvangen een erkend HBO-diploma. De opleiding, die reeds van start is gegaan, wordt afgesloten met een examen. Aan bod komen alle relevante onderwerpen op het gebied van management en organisatie. Na voltooiing van het onderdeel Automotive Management Development kan de medewerker verdergaan met de anderhalf jaar durende HBO-avondopleiding Automotive Management, bij IVA in Driebergen. Aan bod komen de vakken Kwaliteitsmanagement, Strategische Marketing, Financieel Management, Bedrijfspsychologie en International Business- dezelfde vakken die ook in de reguliere dagopleiding worden gegeven. De eerste cursisten zijn inmiddels gestart. Na een afrondende scriptie zullen ze de opleiding begin 2009 beëindigen met een examen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Managementopleiding Innovam, IVA en Pon - Automobielmanagement.nl

Managementopleiding Innovam, IVA en Pon

Innovam, IVA en Pon Automotive hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe managementopleiding.

De importeur van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda biedt dealermedewerkers de mogelijkheid deel te nemen aan het Management Programma van Pon Automotive. Dit bestaat uit de opleiding Automotive Management Development (van NDA Academy) en de HBO-opleiding Automotive Management van IVA Driebergen. Degenen die deze opleiding succesvol afronden, ontvangen een erkend HBO-diploma. De opleiding, die reeds van start is gegaan, wordt afgesloten met een examen. Aan bod komen alle relevante onderwerpen op het gebied van management en organisatie. Na voltooiing van het onderdeel Automotive Management Development kan de medewerker verdergaan met de anderhalf jaar durende HBO-avondopleiding Automotive Management, bij IVA in Driebergen. Aan bod komen de vakken Kwaliteitsmanagement, Strategische Marketing, Financieel Management, Bedrijfspsychologie en International Business- dezelfde vakken die ook in de reguliere dagopleiding worden gegeven. De eerste cursisten zijn inmiddels gestart. Na een afrondende scriptie zullen ze de opleiding begin 2009 beëindigen met een examen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding