Het is de Businessaward in de automotive branche voor jonge talenten van opleidingsinstituut IVA. Meer dan negentig businessplannen zijn ingezonden en de zes beste plannen worden gepresenteerd aan de jury van DFM.

Voor het studievak ‘schrijven van een businessplan’ hebben ruim negentig groepen studenten een businessplan geschreven. Met dit plan proberen de mbo- en hbo-studenten DFM te overtuigen voor de vertrekking een krediet. De uitwerking van de case is zeer realistisch en van de studenten wordt dan ook maximale inzet verwacht. Alle plannen zijn door IVA beoordeeld en zes hiervan zijn het hoogst gewaardeerd. De best beoordeelde groepen presenteren op 18 mei hun plan aan de jury van DFM.

Door het verschaffen van een praktijkcase is het de bedoeling dat de studenten inzicht krijgen in het belang van een gedegen businessplan. Ook staat de wijze waarop het bedrijf wordt gepresenteerd aan een financiële dienstverlener centraal. Vanwege het hoge realiteitsgehalte leren de studenten het belang van een goed businessplan. DFM is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services en biedt financieren, verzekeren en aanverwante diensten aan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding