Stichting Skills Netherlands promoot het belang van het vakmanschap en het beroepsonderwijs. "Het is belangrijk om in samenwerking met het bedrijfsleven jongeren voor een vak te enthousiasmeren en te helpen zich verder te ontwikkelen. De kwaliteit van de producten en werkwijze van Würth passen naadloos in deze ambitie", aldus Jos de Goey, directeur Skills Netherlands.

"Innovatief, uniek, motiverend en creatief zijn begrippen waarmee EuroSkillls en WorldSkills zich profileren en die ook deel uitmaken van de merkidentiteit van Würth. Dit is echter maar één van de vele redenen voor de samenwerkingsovereenkomst", aldus Karl-Heinz Bardmann, verantwoordelijk voor marketingcommunicatie en public relations bij Würth Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding