Officieel is de samenwerking al 1 mei gestart, maar vooruitlopend daarop heeft TTA al de Europese aftersalestraining opgezet voor de Karma. Deze en volgende maand wordt die uitgerold over de Europese organisatie van Fisker.

TTA International gaat online training combineren met een klassikale opleiding. Concreet bestaat het programma uit een Train The Trainer sessie, een Web Based Training en een drie- of vierdaagse Instructor Based Training voor de Europese monteurs, met aanvullend nog een extra 1-daagse training voor de nieuwe diagnosetool van Fisker. De klassikale opleidingen zullen worden gegeven in het opleidingscentrum van TTA International in Kontich, België.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding