Beste technici van Hyundai naar World Skill Olympics

Ramon Roelofs van Autogroep Twente Almelo, de beste Hyundai-technicus in Nederland, doet in oktober mee aan de World Skill Olympics van het merk in Zuid-Korea.

Aan deze tweejaarlijkse wedstrijd doen meer dan tachtig technici uit vijftig landen mee. De wedstrijd bestaat uit praktijk- en theorieopdrachten, uit te voeren binnen een bepaalde tijd. Gelet wordt op de werkvolgorde, de zorg voor auto en mens en of de diagnose onderbouwd kan worden met voldoende kennis van het product. Naast de eigenlijke finale staan diverse bezoeken aan toeleveranciers en een Hyundai-fabriek op het programma.

Jeroen Feenstra, technicus bij Hyundai Herwers in Zutphen, werd tweede bij de nationale finale(in het Hyundai Trainingscentrum in Nieuwegein). Hij wordt afgevaardigd naar de Europese wedstrijd voor Hyundai-technici. Op de gedeelde derde plaats eindigden Edwin Spieker (Autohuis Mido,  Doetinchem), Wilfred van den Heurik (Autobedrijf Peter Janssen, Weert), Janus Vriends (Hyundai Van Riel, Breda) en Sander Vaessen (Auto Vaessen. Heerlen).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Beste technici van Hyundai naar World Skill Olympics - Automobielmanagement.nl

Beste technici van Hyundai naar World Skill Olympics

Ramon Roelofs van Autogroep Twente Almelo, de beste Hyundai-technicus in Nederland, doet in oktober mee aan de World Skill Olympics van het merk in Zuid-Korea.

Aan deze tweejaarlijkse wedstrijd doen meer dan tachtig technici uit vijftig landen mee. De wedstrijd bestaat uit praktijk- en theorieopdrachten, uit te voeren binnen een bepaalde tijd. Gelet wordt op de werkvolgorde, de zorg voor auto en mens en of de diagnose onderbouwd kan worden met voldoende kennis van het product. Naast de eigenlijke finale staan diverse bezoeken aan toeleveranciers en een Hyundai-fabriek op het programma.

Jeroen Feenstra, technicus bij Hyundai Herwers in Zutphen, werd tweede bij de nationale finale(in het Hyundai Trainingscentrum in Nieuwegein). Hij wordt afgevaardigd naar de Europese wedstrijd voor Hyundai-technici. Op de gedeelde derde plaats eindigden Edwin Spieker (Autohuis Mido,  Doetinchem), Wilfred van den Heurik (Autobedrijf Peter Janssen, Weert), Janus Vriends (Hyundai Van Riel, Breda) en Sander Vaessen (Auto Vaessen. Heerlen).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding