Innovam kiest beste leerbedrijf en leermeester

Reinier van Westerveld en Rüttchen Automotive hebben de jaarlijkse Innovam-verkiezing van beste leermeester en beste leerbedrijf gewonnen.

Bij deze verkiezing worden de bedrijven beoordeeld op onder meer de afstemming tussen bedrijf, leerling en de opleiding. Ook aspecten als verwachtingsmanagement en de communicatie met de leerling tellen mee.

Dit jaar was de jury in het bijzonder onder de indruk van winnaars Reinier van Westerveld (Autobedrijf Bert Wieten) en Rüttchen Automotive. De grote betrokkenheid bij de leerling van leermeester Van Westerveld viel op en de aanpak van Rüttchen Automotive is een voorbeeld voor de branche, aldus de jury. De onthulling van de winnaars vond plaats bij Innovam. Voor ieder van hen lag een cheque met een opleidingstegoed klaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Innovam kiest beste leerbedrijf en leermeester - Automobielmanagement.nl

Innovam kiest beste leerbedrijf en leermeester

Reinier van Westerveld en Rüttchen Automotive hebben de jaarlijkse Innovam-verkiezing van beste leermeester en beste leerbedrijf gewonnen.

Bij deze verkiezing worden de bedrijven beoordeeld op onder meer de afstemming tussen bedrijf, leerling en de opleiding. Ook aspecten als verwachtingsmanagement en de communicatie met de leerling tellen mee.

Dit jaar was de jury in het bijzonder onder de indruk van winnaars Reinier van Westerveld (Autobedrijf Bert Wieten) en Rüttchen Automotive. De grote betrokkenheid bij de leerling van leermeester Van Westerveld viel op en de aanpak van Rüttchen Automotive is een voorbeeld voor de branche, aldus de jury. De onthulling van de winnaars vond plaats bij Innovam. Voor ieder van hen lag een cheque met een opleidingstegoed klaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding