Management en medewerkers kunnen samen het voor hun organisatie ideale programma samenstellen.

De eendaagse training is bedoeld voor professionals in de showroom, de aftermarket, lease & fleetsector en ondersteunende diensten. De focus ligt op de veranderende competenties van verkoper en verkoopmanagers in de autobranche. Zo telt in plaats van het klassieke ‘wegzetten’ van de auto steeds meer de klant die ‘m aanschaft. Kunnen meedenken in individuele behoeftes inzake aanschaf en onderhoud is als verkoper van essentieel belang.

Deelnemers aan de DOOR/AM-trainingsdag doorlopen  tijdens plenaire en parallelle sessies een praktisch, onderhoudend en stimulerend programma. Management en medewerkers kunnen samen het voor hun organisatie ideale programma samenstellen, op basis van maar liefst zestien verschillende sessies.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.