Nieuw: EV Academy

Emodz, Later Academy en Prodrive Training bundelen hun krachten in een nieuw initiatief: EV Academy. Hiermee willen zij inspelen ‘op de groeiende vraag naar een partij die alle kennis in huis heeft om de benodigde transitie binnen de automotive vorm te geven,’ aldus een verklaring.

"De transitie naar elektrische voertuigen, de overstap van bezit naar gebruik, connectivity, sharing en de sterk veranderende consument dwingt de sector zaken anders aan te gaan pakken. Veel bedrijven hebben al ervaren dat de transitie naar EV / nieuwe mobiliteit een behoorlijke uitdaging is die meerdere aspecten kent. Mede door de complexe materie en de snelheid waarmee de technologie zich ontwikkelt zijn importeurs en dealers nog (lang) niet ‘nieuwe-mobiliteit-bestendig’. Momenteel moet bovendien worden geshopt bij verschillende partijen die vanuit hun eigen expertise trainen/opleiden. EV Academy behandelt de totale scope en biedt daarmee een oplossing voor langere termijn."

Over de initiatiefnemers
Emodz is expert op gebied van nieuwe mobiliteit, de Later Academy is bekend van sales- en after-salestrainingen, Prodrive Training is leverancier van rijvaardigheidstrainingen en gebruikerstrainingen voor elektrische voertuigen. Prodrive traint daarnaast verkopers in het afleveren van (E-)voertuigen. De drie partijen blijven hun (overige) dienstverlening ook zelfstandig, onder de eigen naam uitvoeren.

Nieuw: EV Academy - Automobielmanagement.nl

Nieuw: EV Academy

Emodz, Later Academy en Prodrive Training bundelen hun krachten in een nieuw initiatief: EV Academy. Hiermee willen zij inspelen ‘op de groeiende vraag naar een partij die alle kennis in huis heeft om de benodigde transitie binnen de automotive vorm te geven,’ aldus een verklaring.

"De transitie naar elektrische voertuigen, de overstap van bezit naar gebruik, connectivity, sharing en de sterk veranderende consument dwingt de sector zaken anders aan te gaan pakken. Veel bedrijven hebben al ervaren dat de transitie naar EV / nieuwe mobiliteit een behoorlijke uitdaging is die meerdere aspecten kent. Mede door de complexe materie en de snelheid waarmee de technologie zich ontwikkelt zijn importeurs en dealers nog (lang) niet ‘nieuwe-mobiliteit-bestendig’. Momenteel moet bovendien worden geshopt bij verschillende partijen die vanuit hun eigen expertise trainen/opleiden. EV Academy behandelt de totale scope en biedt daarmee een oplossing voor langere termijn."

Over de initiatiefnemers
Emodz is expert op gebied van nieuwe mobiliteit, de Later Academy is bekend van sales- en after-salestrainingen, Prodrive Training is leverancier van rijvaardigheidstrainingen en gebruikerstrainingen voor elektrische voertuigen. Prodrive traint daarnaast verkopers in het afleveren van (E-)voertuigen. De drie partijen blijven hun (overige) dienstverlening ook zelfstandig, onder de eigen naam uitvoeren.