Vermeer voorgedragen als bondsvoorzitter Bovag

Het hoofdbestuur van Bovag draagt unaniem Geert Vermeer voor als opvolger van Jan Ploeg. Vermeer is nog voorzitter van Bovag Autodealers tot 9 maart.

Jan Ploeg werd na zijn eerste termijn eind vorig jaar herkozen als bondsvoorzitter want op verzoek van het hoofdbestuur verlengde Ploeg zijn termijn als bondsvoorzitter voor een beperkte periode om de onder zijn leiding ingezette hervormingen bij Bovag  te kunnen afronden. Ploeg heeft zich de afgelopen jaren hard gemaakt voor een nieuwe, meer marktgerichte koers van de bond. Daarnaast werden secretariaat en bestuur afgeslankt en slagvaardiger. Ook op gebied van financiën, relatie Bovag en dochters, en cao heeft Jan Ploeg de nodige vernieuwingen in gang gezet. De meeste van die vernieuwingen zijn inmiddels succesvol doorgevoerd of ze bevinden zich in de afrondende fase.

Geert Vermeer wordt nu door het hoofdbestuur van Bovag bij de ledenraad voorgedragen als opvolger van Jan Ploeg. Vermeer heeft een lange staat van dienst bij Bovag en aanstaande dinsdag 9 maart treedt hij op het dealercongres af als voorzitter van Bovag Autodealers. Vermeer zal de door Jan Ploeg ingezette koers doorzetten en verder uitbouwen en de ledenraad zal zich  in juni over de voordracht uitspreken. De overdracht van het bondsvoorzitterschap is voorzien op 1 juli.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vermeer voorgedragen als bondsvoorzitter Bovag - Automobielmanagement.nl

Vermeer voorgedragen als bondsvoorzitter Bovag

Het hoofdbestuur van Bovag draagt unaniem Geert Vermeer voor als opvolger van Jan Ploeg. Vermeer is nog voorzitter van Bovag Autodealers tot 9 maart.

Jan Ploeg werd na zijn eerste termijn eind vorig jaar herkozen als bondsvoorzitter want op verzoek van het hoofdbestuur verlengde Ploeg zijn termijn als bondsvoorzitter voor een beperkte periode om de onder zijn leiding ingezette hervormingen bij Bovag  te kunnen afronden. Ploeg heeft zich de afgelopen jaren hard gemaakt voor een nieuwe, meer marktgerichte koers van de bond. Daarnaast werden secretariaat en bestuur afgeslankt en slagvaardiger. Ook op gebied van financiën, relatie Bovag en dochters, en cao heeft Jan Ploeg de nodige vernieuwingen in gang gezet. De meeste van die vernieuwingen zijn inmiddels succesvol doorgevoerd of ze bevinden zich in de afrondende fase.

Geert Vermeer wordt nu door het hoofdbestuur van Bovag bij de ledenraad voorgedragen als opvolger van Jan Ploeg. Vermeer heeft een lange staat van dienst bij Bovag en aanstaande dinsdag 9 maart treedt hij op het dealercongres af als voorzitter van Bovag Autodealers. Vermeer zal de door Jan Ploeg ingezette koers doorzetten en verder uitbouwen en de ledenraad zal zich  in juni over de voordracht uitspreken. De overdracht van het bondsvoorzitterschap is voorzien op 1 juli.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding