Contracten Duitse dealers Lancia en Chrysler opgezegd

De Duitse dealers van de merken Lancia en Chrysler zullen eind mei een opzegging van hun contract kunnen verwachten. De opzegging zal vermoedelijk einde 2010 ingaan.

Tegelijkertijd zullen de uitverkoren dealers voor het nieuwe netwerk van Lancia-Chrysler een ‘letter of intent’ ontvangen. Het is de vraag hoeveel van de zeventig Lancia-dealers en tweehonderd Chrysler-dealers erbij zullen zijn. Het nieuwe netwerk zou honderdvijftig vestigingen moeten omvatten, dat meldt het Duitse vakblad Automobilwoche.

De chef van Fiat Deutschland, Manfred Kantner,  wil met het nieuwe dealernetwerk ruim veertigduizend eenheden verkopen in het jaar 2014. Voor het juiste perspectief: in het eerste kwartaal van 2010 werden in Duitsland 380 Chryslers en vierhonderd Lancia’s verkocht, per jaar zou dat zo’n drieduizend eenheden opleveren. Alle Chrysler-modellen worden in de toekomst vermarkt onder de merknaam Lancia. Dat geldt niet voor het merk Jeep. Voor Jeep komt een nieuw apart contract.

    

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Gaat het in Nederland met de dealers ook op de schop??

Geplaatst door: Hilbert op
Contracten Duitse dealers Lancia en Chrysler opgezegd - Automobielmanagement.nl

Contracten Duitse dealers Lancia en Chrysler opgezegd

De Duitse dealers van de merken Lancia en Chrysler zullen eind mei een opzegging van hun contract kunnen verwachten. De opzegging zal vermoedelijk einde 2010 ingaan.

Tegelijkertijd zullen de uitverkoren dealers voor het nieuwe netwerk van Lancia-Chrysler een ‘letter of intent’ ontvangen. Het is de vraag hoeveel van de zeventig Lancia-dealers en tweehonderd Chrysler-dealers erbij zullen zijn. Het nieuwe netwerk zou honderdvijftig vestigingen moeten omvatten, dat meldt het Duitse vakblad Automobilwoche.

De chef van Fiat Deutschland, Manfred Kantner,  wil met het nieuwe dealernetwerk ruim veertigduizend eenheden verkopen in het jaar 2014. Voor het juiste perspectief: in het eerste kwartaal van 2010 werden in Duitsland 380 Chryslers en vierhonderd Lancia’s verkocht, per jaar zou dat zo’n drieduizend eenheden opleveren. Alle Chrysler-modellen worden in de toekomst vermarkt onder de merknaam Lancia. Dat geldt niet voor het merk Jeep. Voor Jeep komt een nieuw apart contract.

    

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Gaat het in Nederland met de dealers ook op de schop??

Geplaatst door: Hilbert op