Weer overname Van Mossel: Autobedrijf Ford Van Putten

En wéér doet Van Mossel een overname. Nieuwste aanwinst is Autobedrijf Ford Van Putten. De overname moet begin 2020 zijn afgerond. Ook nu meldt Van Mossel dat alle medewerkers werkzaam blijven bij het overgenomen bedrijf, en wel in de vestigingen van Van Putten in Terneuzen, Hulst, Goes en Vlissingen.

Na het nieuws gisteren dat Van Mossel de Belgische PSA en KIA-dealer Van Kelst overneemt meldt het bedrijf vandaag de overname van Ford Van Putten. Het familiebedrijf heeft vestigingen in Terneuzen, Hulst, Goes en Vlissingen. “Mijn broer Peter en ik zijn de derde generatie”, vertelt Wim van Putten.“Sinds de beginjaren is er veel veranderd, maar ik ben van mening dat de koop ook in de toekomst nog steeds grotendeels in de showroom zal plaatsvinden. Schaalvergroting is echter niet meer uit te sluiten. Mijn broer Peter en ik hebben ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een betrouwbare partij, een familiebedrijf.”

Strategische locaties

Eric Berkhof, die van de ene overname naar de andere lijkt te rijden, voegt hieraan toe: “Van Mossel heeft gekozen voor een landelijke dekking in de autodichte gebieden van Nederland. Met de vier vestigingen van Autobedrijf Ford Van Putten zijn we nu nog beter vertegenwoordigd op strategische locaties in Zeeland. Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om alle medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega.” Wim van Putten blijft zelf nauw betrokken met een adviserende functie.

Weer overname Van Mossel: Autobedrijf Ford Van Putten - Automobielmanagement.nl

Weer overname Van Mossel: Autobedrijf Ford Van Putten

En wéér doet Van Mossel een overname. Nieuwste aanwinst is Autobedrijf Ford Van Putten. De overname moet begin 2020 zijn afgerond. Ook nu meldt Van Mossel dat alle medewerkers werkzaam blijven bij het overgenomen bedrijf, en wel in de vestigingen van Van Putten in Terneuzen, Hulst, Goes en Vlissingen.

Na het nieuws gisteren dat Van Mossel de Belgische PSA en KIA-dealer Van Kelst overneemt meldt het bedrijf vandaag de overname van Ford Van Putten. Het familiebedrijf heeft vestigingen in Terneuzen, Hulst, Goes en Vlissingen. “Mijn broer Peter en ik zijn de derde generatie”, vertelt Wim van Putten.“Sinds de beginjaren is er veel veranderd, maar ik ben van mening dat de koop ook in de toekomst nog steeds grotendeels in de showroom zal plaatsvinden. Schaalvergroting is echter niet meer uit te sluiten. Mijn broer Peter en ik hebben ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een betrouwbare partij, een familiebedrijf.”

Strategische locaties

Eric Berkhof, die van de ene overname naar de andere lijkt te rijden, voegt hieraan toe: “Van Mossel heeft gekozen voor een landelijke dekking in de autodichte gebieden van Nederland. Met de vier vestigingen van Autobedrijf Ford Van Putten zijn we nu nog beter vertegenwoordigd op strategische locaties in Zeeland. Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om alle medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega.” Wim van Putten blijft zelf nauw betrokken met een adviserende functie.