Huiskes-Kokkeler Autogroep koopt Autobedrijf DAGO

Huiskes-Kokkeler Autogroep neemt Autobedrijf DAGO over. Door de overname groeit Huiskes-Kokkeler naar 10 vestigingen, van waaruit alle merken uit de Volkswagen Groep bediend worden. Vorig jaar verkochten de bedrijven, die beide in Oost-Nederland actief zijn, opgeteld ruim elfduizend auto’s.

Volgens Theodoor Vis, algemeen directeur van Huiskes-Kokkeler Autogroep, hebben de bedrijven veel gemeen in cultuur, aanpak en gebied (Achterhoek en Twente). “Het karakter van een hands on bedrijf zie je terug bij ons en bij DAGO. Door de overname zullen veel producten en diensten hetzelfde blijven, maar waar mogelijk worden verbeterd en uitgebreid.”

Elektrificatie

De belangrijkste reden voor de overname en de daaruit voortvloeiende samenwerking is dat de automarkt de komende jaren sterk verandert door elektrificatie en flexibiliteitsbehoefte, zegt Vis. Ook de synergievoordelen die samen behaald kunnen worden zijn essentieel voor een duurzaam rendement. Richard en Frank Smees (de huidige eigenaren van DAGO) zullen aanblijven in de nieuw te vormen autogroep.

Lees ook:
Gemiddeld dealerrendement naar 1,2 procent

Huiskes-Kokkeler Autogroep koopt Autobedrijf DAGO - Automobielmanagement.nl

Huiskes-Kokkeler Autogroep koopt Autobedrijf DAGO

Huiskes-Kokkeler Autogroep neemt Autobedrijf DAGO over. Door de overname groeit Huiskes-Kokkeler naar 10 vestigingen, van waaruit alle merken uit de Volkswagen Groep bediend worden. Vorig jaar verkochten de bedrijven, die beide in Oost-Nederland actief zijn, opgeteld ruim elfduizend auto’s.

Volgens Theodoor Vis, algemeen directeur van Huiskes-Kokkeler Autogroep, hebben de bedrijven veel gemeen in cultuur, aanpak en gebied (Achterhoek en Twente). “Het karakter van een hands on bedrijf zie je terug bij ons en bij DAGO. Door de overname zullen veel producten en diensten hetzelfde blijven, maar waar mogelijk worden verbeterd en uitgebreid.”

Elektrificatie

De belangrijkste reden voor de overname en de daaruit voortvloeiende samenwerking is dat de automarkt de komende jaren sterk verandert door elektrificatie en flexibiliteitsbehoefte, zegt Vis. Ook de synergievoordelen die samen behaald kunnen worden zijn essentieel voor een duurzaam rendement. Richard en Frank Smees (de huidige eigenaren van DAGO) zullen aanblijven in de nieuw te vormen autogroep.

Lees ook:
Gemiddeld dealerrendement naar 1,2 procent