Van Mossel neemt Vlaamse Mercedes-dealer Vereenooghe over

Van Mossel België versterkt met de overname haar aanwezigheid in West-Vlaanderen met negen Mercedes-Benz verkoop- en servicepunten. In totaal heeft Van Mossel nu dertien Mercedes-locaties in België.

“Met de overname van Vereenooghe is de dienstencirkel rond en komt daar nog een AMG Performance Center, Classic Car Center en Vans ProCenter bij,” aldus Koen Claesen, CEO Van Mossel België.

Trucks

Door de deal met Vereenooghe wordt de groep ook de grootste Mercedes-Benz Trucks dealer van het land.“Een strategische geografische uitbreiding op onze Mercedes-Benz Trucks vestigingen in Deurne en Duffel (Antwerpen) gezien de nabijheid van de havens Zeebrugge, Antwerpen en Rotterdam,” klinkt het bij Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep.

Renault

Groep Vereenooghe verkocht in 2021 bijna 3 800 nieuwe Mercedes-Benz voertuigen en had een totale omzet van 210 miljoen euro. Afgelopen zomer ging Van Mossel in zee met de familie Devos-Capoen waardoor ze in West-Vlaanderen ook vertegenwoordigd zijn met de merken Renault en Dacia.

Lees ook:
Van Mossel beste Mercedes-Benz dealer van Nederland

Reageren
500 tekens over
Van Mossel neemt Vlaamse Mercedes-dealer Vereenooghe over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt Vlaamse Mercedes-dealer Vereenooghe over

Van Mossel België versterkt met de overname haar aanwezigheid in West-Vlaanderen met negen Mercedes-Benz verkoop- en servicepunten. In totaal heeft Van Mossel nu dertien Mercedes-locaties in België.

“Met de overname van Vereenooghe is de dienstencirkel rond en komt daar nog een AMG Performance Center, Classic Car Center en Vans ProCenter bij,” aldus Koen Claesen, CEO Van Mossel België.

Trucks

Door de deal met Vereenooghe wordt de groep ook de grootste Mercedes-Benz Trucks dealer van het land.“Een strategische geografische uitbreiding op onze Mercedes-Benz Trucks vestigingen in Deurne en Duffel (Antwerpen) gezien de nabijheid van de havens Zeebrugge, Antwerpen en Rotterdam,” klinkt het bij Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep.

Renault

Groep Vereenooghe verkocht in 2021 bijna 3 800 nieuwe Mercedes-Benz voertuigen en had een totale omzet van 210 miljoen euro. Afgelopen zomer ging Van Mossel in zee met de familie Devos-Capoen waardoor ze in West-Vlaanderen ook vertegenwoordigd zijn met de merken Renault en Dacia.

Lees ook:
Van Mossel beste Mercedes-Benz dealer van Nederland