Hedin gaat Ineos Grenadier verkopen

Hedin Mobility Group, eigenaar van Stern, wordt distributeur en verkoper van de Ineos Grenadier. Hedin gaat de Grenadier voeren in onder andere Nederland, België, Luxemburg en Zweden.

Ook de Baltische Staten en Zwitserland maken binnenkort kennis met Genadier . Hedin is begonnen met het opzetten van specifieke verkoop- en service organisaties in elk van de elf markten. De eerste auto’s worden in het vierde kwartaal van dit jaar verwacht.

Schatrijk

De Ineos Grenadier is de niet-officiële opvolger van de legendarische Land Rover Defender. De schatrijke eigenaar van het Britse chemische bedrijf Ineos Jim Ratcliff, een fervente liefhebber van die auto, besloot enkele jaren geleden zelf dan maar een opvolger te bouwen. Hij richtte daarvoor Ineos Automotive op dat de Grenadier bouwt in een voormalige fabriek van Mercedes/Smart in Frankrijk.

Intentieverklaring

Hedin Mobility Group heeft nu een intentieverklaring getekend met Ineos Automotive. ‘’We zijn absoluut opgetogen en vereerd om door Ineos Automotive te zijn uitgekozen als hun sleutelpartner in Europa voor de geheel nieuwe Ineos Grenadier off-roader. Ik ben er van overtuigd dat dit een fantastische reis samen zal worden en het begin van een langdurig partnerschap met Ineos Automotive,’’ zegt Anders Hedin, eigenaar en CEO van het Zweedse mobiliteitsbedrijf.

Lees ook:
Komst Grenadier verder vertraagd

Reageren
500 tekens over
Hedin gaat Ineos Grenadier verkopen - Automobielmanagement.nl

Hedin gaat Ineos Grenadier verkopen

Hedin Mobility Group, eigenaar van Stern, wordt distributeur en verkoper van de Ineos Grenadier. Hedin gaat de Grenadier voeren in onder andere Nederland, België, Luxemburg en Zweden.

Ook de Baltische Staten en Zwitserland maken binnenkort kennis met Genadier . Hedin is begonnen met het opzetten van specifieke verkoop- en service organisaties in elk van de elf markten. De eerste auto’s worden in het vierde kwartaal van dit jaar verwacht.

Schatrijk

De Ineos Grenadier is de niet-officiële opvolger van de legendarische Land Rover Defender. De schatrijke eigenaar van het Britse chemische bedrijf Ineos Jim Ratcliff, een fervente liefhebber van die auto, besloot enkele jaren geleden zelf dan maar een opvolger te bouwen. Hij richtte daarvoor Ineos Automotive op dat de Grenadier bouwt in een voormalige fabriek van Mercedes/Smart in Frankrijk.

Intentieverklaring

Hedin Mobility Group heeft nu een intentieverklaring getekend met Ineos Automotive. ‘’We zijn absoluut opgetogen en vereerd om door Ineos Automotive te zijn uitgekozen als hun sleutelpartner in Europa voor de geheel nieuwe Ineos Grenadier off-roader. Ik ben er van overtuigd dat dit een fantastische reis samen zal worden en het begin van een langdurig partnerschap met Ineos Automotive,’’ zegt Anders Hedin, eigenaar en CEO van het Zweedse mobiliteitsbedrijf.

Lees ook:
Komst Grenadier verder vertraagd