Hedin koopt reeks Ford-dealers in Zweden

Hedin Mobility, het moederbedrijf van Stern, heeft in april in Zweden zes Ford-dealers overgenomen. De laatste acquisitie is Hedberg Bill’s Ford dealerschap in het Zuid-Zweedse Helsingborg, een bedrijf met 20 werknemers. Een dag eerder kondigde Hedin de overname aan van het Ford-bedrijf Carltne Bil in Karlshamn dat 16 werknemers telt.

Eerder in april kocht Hedin al drie Ford-dealervestigingen in Ängelholm, Hässleholm en Kristianstad van Dahlqvists. Dat bedrijf bracht nog eens 45 medewerkers mee. Op de 1 april werd ook al een Ford-dealer met 10 werknemers ingelijfd in Varberg. Ford Hedin is nu de grootste Ford-dealer in Zweden met 21 vestigingen. Het bedrijf verwacht dit jaar 17.000 auto’s van dat merk te kunnen verkopen.

Maxus

Hedin heeft in enkele regio’s van Zweden ook nieuwe verkoop- en servicepunten geopend voor de elektrische bestelwagens van Maxus. Dat Chinese merk is sinds 2020 op de Zweedse markt en inmiddels goed voor 15 procent van alle daar rijdende elektrische voertuigen.

Lees ook:
Hedin gaat Ineos Grenadier verkopen

Reageren
500 tekens over
Hedin koopt reeks Ford-dealers in Zweden - Automobielmanagement.nl

Hedin koopt reeks Ford-dealers in Zweden

Hedin Mobility, het moederbedrijf van Stern, heeft in april in Zweden zes Ford-dealers overgenomen. De laatste acquisitie is Hedberg Bill’s Ford dealerschap in het Zuid-Zweedse Helsingborg, een bedrijf met 20 werknemers. Een dag eerder kondigde Hedin de overname aan van het Ford-bedrijf Carltne Bil in Karlshamn dat 16 werknemers telt.

Eerder in april kocht Hedin al drie Ford-dealervestigingen in Ängelholm, Hässleholm en Kristianstad van Dahlqvists. Dat bedrijf bracht nog eens 45 medewerkers mee. Op de 1 april werd ook al een Ford-dealer met 10 werknemers ingelijfd in Varberg. Ford Hedin is nu de grootste Ford-dealer in Zweden met 21 vestigingen. Het bedrijf verwacht dit jaar 17.000 auto’s van dat merk te kunnen verkopen.

Maxus

Hedin heeft in enkele regio’s van Zweden ook nieuwe verkoop- en servicepunten geopend voor de elektrische bestelwagens van Maxus. Dat Chinese merk is sinds 2020 op de Zweedse markt en inmiddels goed voor 15 procent van alle daar rijdende elektrische voertuigen.

Lees ook:
Hedin gaat Ineos Grenadier verkopen