Hedin neemt Motor-Car Group over

Het moederbedrijf van Stern, Hedin Mobility Group, heeft de eerste stap gezet naar Centraal en Oost-Europa met de overname van Motor-Car Group, een bedrijf met 17 dealerschappen in Slowakije, Hongarije en de Tsjechische Republiek. Hedin koopt Motor-Car Group voor een onbekend bedrag van het Duitse Wiesenthal Autohandels.

Motor-Car Group vertegenwoordigt vijftien grote merken waaronder Mercedes-Benz, Kia, Hyundai, Volvo, Citroën, Opel, Fiat, Honda, Alfa Romeo, Jeep en MAN. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreide aftersales in grote steden in de drie landen. Het bedrijf telt 1.100 werknemers, verkocht vorig jaar rond de 10.000 voertuigen en draaide daarmee een omzet van 455 miljoen euro.

Kansen

“Motor-Cars brede gamma aan merken, met Mercedes-Benz en Kia als kernmerken, biedt belangrijke kansen nu we onze activiteiten uitbreiden naar Centraal- en Oost-Europa. Daarnaast kijken we er ook naar uit om Hyundai en MAN aan onze groeiende merkenportefeuille toe te voegen,’’ zegt Anders Hedin, eigenaar en CEO.

Lees ook:
Hedin koopt reeks Ford-dealers in Zweden

Hedin neemt Motor-Car Group over - Automobielmanagement.nl

Hedin neemt Motor-Car Group over

Het moederbedrijf van Stern, Hedin Mobility Group, heeft de eerste stap gezet naar Centraal en Oost-Europa met de overname van Motor-Car Group, een bedrijf met 17 dealerschappen in Slowakije, Hongarije en de Tsjechische Republiek. Hedin koopt Motor-Car Group voor een onbekend bedrag van het Duitse Wiesenthal Autohandels.

Motor-Car Group vertegenwoordigt vijftien grote merken waaronder Mercedes-Benz, Kia, Hyundai, Volvo, Citroën, Opel, Fiat, Honda, Alfa Romeo, Jeep en MAN. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreide aftersales in grote steden in de drie landen. Het bedrijf telt 1.100 werknemers, verkocht vorig jaar rond de 10.000 voertuigen en draaide daarmee een omzet van 455 miljoen euro.

Kansen

“Motor-Cars brede gamma aan merken, met Mercedes-Benz en Kia als kernmerken, biedt belangrijke kansen nu we onze activiteiten uitbreiden naar Centraal- en Oost-Europa. Daarnaast kijken we er ook naar uit om Hyundai en MAN aan onze groeiende merkenportefeuille toe te voegen,’’ zegt Anders Hedin, eigenaar en CEO.

Lees ook:
Hedin koopt reeks Ford-dealers in Zweden