Van Mossel neemt Hyundai-dealerschap Stern in Emmen en Hoogeveen over

Van Mossel Automotive Groep neemt per 1 juli het Hyundai-dealerschap van Stern (voorheen Auto Palace) in Emmen en Hoogeveen over. Het Van Mossel Hyundai-cluster telt reeds drie vestigingen, te weten in Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Dat heeft Van Mossel Automotive Groep meegedeeld. De Hyundai-activiteiten voor Hoogeveen en Emmen worden samengevoegd en voorlopig ondergebracht bij de bestaande Opel-dealer Ambergen in Emmen. Van Mossel heeft een kavel gekocht aan de Nijbracht in Emmen, waar een nieuwe vestiging gerealiseerd zal worden die naar verwachting medio 2023 kan openen. “Met deze toevoeging kunnen wij nu heel Noordoost-Nederland bedienen met het merk Hyundai. Wij zijn daarom ook zeer verheugd met deze uitbreiding en het door Hyundai Motors Nederland in ons gestelde vertrouwen”, aldus Bas Huijzer, divisiedirecteur Van Mossel Automotive Groep.

In het nieuwe pand komt ook een Mega Occasion Center, vertelt Van Mossel-ceo Eric Berkhof. “Landelijk bedienen we de klant dan met in totaal zeven Occasion Centra. Uiteraard kijken wij uit naar de nieuwbouw.”

Stern nam de vestigingen in Hoogeveen en Emmen over van Autopalace.

De Van Mossel Automotive Groep telt ruim 300 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat, Škoda, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Vans & Trucks, Smart, Fuso, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki en Isuzu. Verder heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Met 4.800 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa 4 miljard euro op jaarbasis.

Van Mossel neemt Hyundai-dealerschap Stern in Emmen en Hoogeveen over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt Hyundai-dealerschap Stern in Emmen en Hoogeveen over

Van Mossel Automotive Groep neemt per 1 juli het Hyundai-dealerschap van Stern (voorheen Auto Palace) in Emmen en Hoogeveen over. Het Van Mossel Hyundai-cluster telt reeds drie vestigingen, te weten in Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Dat heeft Van Mossel Automotive Groep meegedeeld. De Hyundai-activiteiten voor Hoogeveen en Emmen worden samengevoegd en voorlopig ondergebracht bij de bestaande Opel-dealer Ambergen in Emmen. Van Mossel heeft een kavel gekocht aan de Nijbracht in Emmen, waar een nieuwe vestiging gerealiseerd zal worden die naar verwachting medio 2023 kan openen. “Met deze toevoeging kunnen wij nu heel Noordoost-Nederland bedienen met het merk Hyundai. Wij zijn daarom ook zeer verheugd met deze uitbreiding en het door Hyundai Motors Nederland in ons gestelde vertrouwen”, aldus Bas Huijzer, divisiedirecteur Van Mossel Automotive Groep.

In het nieuwe pand komt ook een Mega Occasion Center, vertelt Van Mossel-ceo Eric Berkhof. “Landelijk bedienen we de klant dan met in totaal zeven Occasion Centra. Uiteraard kijken wij uit naar de nieuwbouw.”

Stern nam de vestigingen in Hoogeveen en Emmen over van Autopalace.

De Van Mossel Automotive Groep telt ruim 300 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat, Škoda, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Vans & Trucks, Smart, Fuso, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki en Isuzu. Verder heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Met 4.800 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa 4 miljard euro op jaarbasis.